7 syytä maadoittua

 

1. Ylläpidät kauneuttasi & terveyttäsi

Kauneus ja terveys kulkevat käsikädessä. Maadoituksen terveydelliset hyödyt vaikuttavat suoraan ulkonäköösi.

Tällä hetkellä negatiivisten elektronien vaikutusta pidetään samana kuin antioksidanttien. Maadoitus suojaa meitä vanhenemiseen liittyviltä muutoksilta ja rappeutumiselta yhtä tehokkaasti kuin antioksidanttipitoinen ruokavalio.

2. Palaudut nopeammin urheilusuorituksesta

Tätä on testattu paljon huippupyöräilijöiden Tour De Francen ympäriajossa jo vuodesta 2003. He käyttävät maadoitusmakuupusseja nopeampaan palautumiseen tässä raastavan rasittavassa suorituksessa.

3. Suojaat itsesi EMF – säteilyltä.

Maadoittuminen voi poistaa sähkömagneettisten kenttien vaikutuksia kehostasi. Herkillä ihmisillä sähkökentät voivat vaikuttaa merkittävästi unenlaatuun ja sitä kautta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

4. Parannat unen laatua

Tarvitset vähemmän unta, kun nukut laadullisesti paremmin ja sikeämmin. Kehon stressihormonitasot laskevat ja pimeähormonitasot paranevat maadoituksen vaikutuksesta.

Käytännössä saat lisää laadukkaampaa hereilläoloaikaa.

5. Kivut ja krooniset säryt vähenevät tai häviävät kokonaan.

Kehomme positiivisesti varautuneet solut tasaavat varauksensa maadoituksessa ja krooninen tulehdustilakin voi helpottaa kehossasi.  Viimeaikaisissa tutkimuksissa on havaittu tulehduksen olevan hyvin monien sairauksien taustalla, esim. sydän- ja verisuonitaudit ja diabetes.

Mitä kauemmin voit maadoittaa itseäsi, sen parempi. Muista kuitenkin, ettei maadoittuminen ole ihmelääke. Jos sinulla on jokin pitkäaikaissairaus tai käytät pysyvästi lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen maadoittumisen aloittamista.

6. Se on helppoa ja parhaimmillaan täysin ilmaista.

Ota kengät pois ja kävele ulkona. Kyllä, niin helppoa se on. Kokeile!

Jos paljasjalkailu on vaikeaa elinympäristössäsi, voit kokeilla myymiämme maadoitustuotteita.

Erittäin harvat ihmiset haluavat nukkua ulkona, vaikka sen terveyshyödyt olisivatkin merkittävät. Tästä syystä on kehitetty korvaavia tuotteita.

7. Maadoittuminen on vaivatonta sisätiloissa teknologian avulla.

Osta maadoitustuote ja maadoitu nukkuessasi, tehdessäsi töitä tai vaikka katsoessasi televisiota. Edistä terveyttäsi tekemättä mitään!

Maadoittumisen nyrkkisääntönä on, että mitä enemmän sen parempi. Jos paljasjalkailu ei onnistu sinulta kovin helposti ja jos koet tarvitsevasi teknologian apua maadoittumiseen elämässäsi, voit tutustua valikoimaamme täältä.