Earthing – maadoitustuotteiden tilaaminen

Alkuperäisiä Earthing – maadoitustuotteita voit tilata Suomen  auktorisoidulta maahantuojalta. TiedonPortaat on ollut tuotteiden maahantuoja vuodesta 2012 lähtien ja tuotteisiin voit tutustua ja tilata niitä TiedonPortaiden kaupasta. Tällä sivustolla on esillä osa tuotevalikoimasta, TiedonPortaiden kaupasta löydät kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat  Earthing – tuotteet sekä Evolution – maadoituslakanat.

TiedonPortaiden kaupassa oli aiemmin myynnissä Earthing – maadoituslakanoita. Ne osoittautuivat kuitenkin laadultaan huonommiksi kuin oli tarkoitettu. Lakanoihin ommeltu ohut hopealanka saattoi menettää johtavuutensa jopa muutamassa kuukaudessa. Osassa lakanoista oli huonolaatuinen pohjakangas. Siksi niiden valmistus lopetettiin. Lakanat on korvattu uudella Earthing Elite -tuotesarjalla.

Tällä hetkellä kaupassani on myynnissä myös  Premium-maadoituslakanoita, jotka ovat aiempia kangaslakanoita huomattavasti kestävämpiä ja helppokäyttöisempiä. Laatu maksaa aina, joten ne ovat myös kalliimpia.

Maailmalla on runsaasti tarjolla aiempien Earthing – maadoituslakanoiden kaltaisia lakanoita ja hyvinkin edullisesti. Jos olet sellaisen hankkinut, niin muista testata tuote jokaisen pesukerran jälkeen. Ja noudata muutoin pesu- ja käyttöohjeita, jotta lakanasi toimisi mahdollisimman kauan.

http://www.tiedonportaidenkauppa.fi